Dzierżoniów

RSSRSS

Przejdź do: E-URZĄD

Logo Unii Europejskiej

MENU

Klauzula informacyjna
dla głosujących w DBO 2019

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Gmina Miejska Dzierżoniów, reprezentowana przez Burmistrza Dzierżoniowa z siedzibą w Urzędzie Miasta pod adresem Rynek 1, 58-200 Dzierżoniów. W siedzibie UM swoje obowiązki wykonuje inspektor ochrony danych (pok. 22, tel. 74 645 08 08, e-mail: inspektorodo@um.dzierzoniow.pl).
  2. Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu realizacji Dzierżoniowskiego Budżetu Obywatelskiego 2019.
  3. Podstawą przetwarzania Twoich danych osobowych jest wyrażona przez Ciebie zgoda.
  4. Twoje dane osobowe będą przechowywane od daty zagłosowania w ramach DBO 2019 do czasu ogłoszenia wyników.
  5. Twoje dane będą udostępnione firmie VOBACOM sp. z o.o., ul. Wschodnia 36 d, 87-100 Toruń (firma dostarczająca usługę udostępnienia elektronicznego systemu do głosowania w ramach DBO 2019).
  6. Przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych osobowych, prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania.
  7. W przypadku nieprawidłowości przy przetwarzaniu Twoich danych osobowych, masz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  8. Masz prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  9. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, ale niezbędne do weryfikacji zgodności oddanych głosów z regulaminem Dzierżoniowskiego Budżetu Obywatelskiego 2019.




Kalendarz wydarzeń

p w ś c p s n
3
6
11
13
15
20
21
24
25
26
28
29

Nadchodzące wydarzenia

Galerie zdjęć Dzierżoniowa

Pogoda

DzisiajPartly cloudy23°C

JutroClear sky24°C

Dzierżoniów na Twitterze
Dzierżoniów na Google+
Pokaż panel Facebooka
Dzierżoniów na Facebooku
Pokaż przetargi

Nieruchomości

Zamówienia publiczne